// COERS Cycling Club post 1e idee La Vuelta 2020 ‘s-Hertogenbosch

Gepubliceerd op: 18-09-2019

Vrijdag 14 augustus 2020 gaat de 75e editie van de Vuelta a Espana van start. Dit jaar doet de Vuelta voor slechts de 2e keer in de geschiedenis Nederland aan. ’s-Hertogenbosch heeft de eer om het startsein te mogen geven voor de 2e etappe die op 15 augustus plaatsvindt, een etappe die via de Grebbeberg terugleidt naar Utrecht. COERS Cycling Club heeft woensdag 18 september j.l. als eerste haar ideeën voor de invulling rondom dit grootse evenement mogen indienen tijdens de aftrap van het evenement in het Stadskantoor te ’s-Hertogenbosch. En daar zijn we trots op!

De stad van Jheronimus Bosch zal in het weekend van 15 en 16 augustus haar poorten openen voor sportief Brabant en Nederland. COERS Cycling Club heeft haar idee persoonlijk mogen overhandigen aan wethouder Huib van Olden. Het idee omvat de organisatie van onder meer een wielerfestival, een ploegentijdrit en criterium.

Ervaring, expertise en de kracht van marketing!

COERS Cycling Club is een concept van COERS Online Branding. Eigenaar Christian van Doorn, die tevens het idee overhandigde voor La Vuelta ’20, is al jarenlang actief binnen de wielerwereld. De club kent ondertussen ruim 150 leden die actief zijn over heel Nederland. Met de organisatie van een ronde zit het ook wel goed, ruim 15 evenementen zijn de afgelopen jaren georganiseerd van idee tot realisatie en jaarlijks worden ruim 10 reizen georganiseerd waar leden zich voor in kunnen schrijven. Van de 312 op Mallorca tot de Velomediane Criquielion in de Belgische Ardennen en alles daar tussenin.

Binnenkort volgt er een persoonlijke kijk van COERS Cycling Club, mét filmpje!

LEES HIER OOK HET PERSBERICHT IN HET AD

Top
Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring - Cookieverklaring - Verwerkers