// Over ons

Een creatief team met affiniteit voor techniek en alles wat met online te maken heeft. Wij geloven in de kracht van een merk. Jouw verhaal, in de juiste vorm, via het juiste medium. Daar staat COERS voor. Merkbeleving vertaald naar online oplossingen die voor zichzelf spreken: SEO-vriendelijk, goed vindbaar en responsive. Om tot de juiste oplossing te komen gaan onze mensen aan de slag met je doelstellingen en voorzien je van het juiste advies en de laatste trends.

 

// Diensten

// Positionering

Je merk op de kaart, je organisatie onder de loep? Ons conceptteam is er klaar voor! Op zoek naar de identiteit die je organisatie zal veranderen en je merk zal doen opleven. Wij gaan met je in gesprek over je product en bedrijf en maken vandaaruit een positionering met bijbehorende creatief concept.

// Online

Al ruim 10 jaar bedenken en maken wij online oplossingen. Website, digitale mailing, SEO/SEA, display marketing, facebook-campagnes zijn slechts een greep aan oplossingen die we bieden. Door vanuit jouw merk te denken, komen we tot een plan van aanpak waarin we jouw 'COERS' uitzetten: van sitemap, wireframes, vormgeving tot de uiteindelijke realisatie van de te ontwikkelen middelen.

// Creatie

COERS geeft vorm aan jouw merk! Unieke content in de vorm van beelden en grafische elementen, maar ook op het vlak van user interface design en user experience. Een samenspel van creativiteit en functionaliteit die elkaar dienen te versterken om uiteindelijk tot de website te komen waarmee jouw merk kan groeien en staat als een huis.

// Ons team

Met ruim 15 jaar aan technische ervaring in het bouwen van veelzijdige online producties zijn de oprichters van COERS in 2015 een nieuwe richting ingeslagen. Als team wordt hierbinnen techniek gecombineerd met strategische online keuzes die jouw merk verder versterken. De bepaling van je merk en waar je in uitblinkt vormen voor ons het startpunt van een online weg naar succes.

 

Wij beschikken over een team van gedreven online strategen, een concept creatief, projectmanagers, designers en ontwikkelaars. Daarnaast werken wij met vertrouwde partners als het gaat om tekstschrijven, animatie, filmproducties en fotografie.

Eveliene de Geus

Managing Director


Christian van Doorn

Creative Director


Rutger Broekman

Digital Designer


Gerard Buitendijk

Art-Director


Mandy van Happen

Digital Designer


Marlo van de Oetelaar

Developer


Falco van de Langenberg

Developer


Noah van Putten

Online Video Specialist


// Lig ik op COERS?

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op of kom een keer op de koffie.
We vertellen je graag hoe wij jouw merk nóg sterker kunnen maken!

Top